Gründerboksen

Samarbeid

Ønsker du et samarbeid med oss?

Det finnes 2 måter å samarbeide med Gründerboksen på. Du kan enten ha produkter i selve boksen og markedsføre deg på den måten, eller være gjest i en av våre masterclasser i vårt community. 

Produkter i boksen

Gründerboksen er en gylden mulighet til å promotere dine varer og ditt merkevare for mange mennesker på èn og samme tid. Det er ikke på samme måte som en produkthylle i butikken; nei. Med Gründerboksen får samtlige abonnenter tilgang til ditt produkt. 

Abonnentene tester ut produktet, leser om dine produkter/tjenester i brosjyren, og legger du ved kontakt info kan de også nå deg på dine sosiale medie kanaler, og dermed bli enda bedre kjent med deg. 

Gründerboksen er en gylden mulighet til å nå ut til et gründernettverk, da våre abonnenter gjerne ønsker å starte en bedrift, er helt i startfasen eller har lang fartstid i sin nisje. Det alle har til felles er ønske om økt motivasjon, nytt tilbehør til kontoret, mer tid til egenpleie og velvære, samt personlig utvikling. 

Ta kontakt med oss for å se muligheten til å promotere dine produkter i Gründerboksen.

Mail: hei@grunderboksen.no

Nedenfor ser du alle samarbeidspartnerene i Gründerboksen. Vi er så utrolig stolte og fornøyde over at nettopp disse brands’ene er med på laget. Kanskje det også er noe for deg!

Mvh 
Alice & Helene 
Team Gründerboksen

Masterclass i Communitiet

Alle som abonnerer på vårt Gründerboksen abonnement har tilgang til Mastermind & Masterclass fellesskapet “Millennials Masterclass”. 

Der blir det hver eneste måned publisert en ny masterclass med veiledning, tips, motivasjon og annet spennende innenfor Gründerboksens månedlige tema. 

Det kan være sosiale medie veiledning, eller et intervju med en spennende Gründer. Det kan også være en utfordring og nyttige nedlastbare pdf-er som helt klart gjør gründerhverdagen enklere. 

Allerede ligger det snart 3  fulle år med verdi i portalen, ja – helt tilbake til 2019. Og det er fullstappet med godsaker fra ende til annen. Det er så mye nyttig informasjon å gå gjennom, og så mange ting man kan lære. Og enda kommer det mer til hver eneste måned. Det er en perfekt plass å dele raust fra seg, mot å sende ut kontakt info, egne landesider, hjemmeside, samt sosiale medie kanaler. 

Skulle du ønske å være en gjest i fellesskapet, kan du sende mail til info@alicehamran.no. 

Mvh 
Alice 

Denne hjemmesiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne siden, aksepterer du vår bruk av cookies.